Илюстрация УикипедияОлимпийските игри в Токио бяха отложени с една година.До това решение

...
Илюстрация УикипедияОлимпийските игри в Токио бяха отложени с една година.До това решение
Коментари Харесай

За отлагането на олимпиадата решили по телефона премиерът на Япония и президентът на МОК

Илюстрация Уикипедия

Олимпийските игри в Токио бяха отложени с една година.

До това решение се е стигна след редица конферентни срещи сред представителите на МОК, уредниците на игрите и хора от японското държавно управление в последните дни, написа corner.dir.bg.

Окончателното решение е било взето след телефонен диалог сред премиера на Япония Шиндзо Абе и президентът на МОК Томас Бах. В него персонално Абе е предложил игрите да бъдат отсрочени, призна самият той пред медиите в страната на изгряващото слънце.

Допреди няколко дни всички забъркани показваха убеденост, че Олимпиадата ще се състои по проект, само че много водещи спотисти и федерации се обаявиха срещу такова нещо. Категорично отвод от присъединяване обявиха две от водещите спортни народи в света - Канада и Австралия.

Причината естествео е пандемията от ковид, която обхвана целия свят.

Така сходно на Европейското състезание по футбол, което бе преместено за идващото лято, това ще се случи и с Олимпиадата.

По проект тя трябваше да стартира на 24 юли. На срещата е обсъждан и вид с отсрочване от 45 дни, само че въпреки всичко се е стигнало до пренасяне с една година.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР